x Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.6 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.

Op de hoogte blijven? Aanmelden nieuwsbrief»

Uitreiking De Tegel 2014

Op 13 april 2015 zijn we weer te gast in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. 

Het dagprogramma, gratis te bezoeken, ziet er als volgt uit:

 

10:00 - 13:00 Mobile Unconference meets Journalism (program is in English)

Our goals are to bring (inter-) national developers together to exchange knowledge and discuss the latest technologies and changes in the mobile ecosystem. For the second time we make a special connection with another field of expertise: Media & Journalism. So media-companies, NVJ, NVOJ, SvdJ, research institutions and journalists with a mobile heartbeat and mobile-tech/gaming companies with special interest in bringing innovation to media and journalism are invited too. This is all done in an informal setting where every visitor has the possibility to go on stage. 

13:30 - 16:00 Nyenrode Conferentie

De Nyenrode conferentie is een informeel samenwerkingsverband tussen de journalistieke opleidingen, Mediastages, NDP Nieuwsmedia, de Nederlandse Vereniging van Journalisten en het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het platform houdt zich vooral bezig met de afstemming tussen de wensen en behoeften van het werkveld (de redacties) enerzijds en het aanbod van de journalistieke opleidingen anderzijds. Hiervoor organiseert het platform jaarlijks een rondetafelconferentie, inmiddels bekend als de 'Nyenrode-conferentie'. Bij deze bijeenkomsten zijn de stagecoördinatoren van redacties, stagebegeleiders, redacties en hoofdredacties aanwezig. Dit jaar in het teken van de "ethische kant van vernieuwing".

16:30 - 18:00 De Toekomst Prijs

Voor De Toekomst Prijs zullen de drie beste teams strijden die aan The Challenge 2015 hebben meegedaan. Voor The Challenge 2015, de journalistieke wedstrijd van het Fonds voor jonge journalisten en studenten journalistiek, zijn in totaal 39 ideeën ingediend. Het bestuur heeft 17 projectideeën gekozen die mee mogen doen aan de masterclasses die begin 2015 starten. Daarbij is gelet op journalistiek karakter, innovatief karakter en de haalbaarheid van de ideeën.

 

Het avondprogramma:

18:30 - 19:45 Diner voor winnaars, genomineerden en genodigden

20:15 - 22:00 Uitreiking gepresenteerd door Merel Westrik en Joost Vullings 

 

 

Hoofdsponsors:

 

 

Partners:

Dit is contactinfo