Het middagprogramma

Het dagprogramma is vol! Studenten van alle journalistieke opleidingen doen mee.

De uitreikingsdag start op 23 april 2019 om 15:00 met het dagprogramma.

In samenwerking met RPO, NLPO, Vers in de Pers en het CBS is het programma samengesteld dat dit jaar draait om regio/lokaal/hyperlokale journalistiek. Drie lokale omroepen presenteren zich en gaan met de zaal in gesprek over de vraag hoe zij zich wapenen tegen de lokale macht.

Voor het programma zijn studenten en jonge journalisten uitgenodigd. Ongeveer 65 deelnemers nemen deel en deelnemers komen van alle journalistieke universiteiten en hogescholen.

Tom Jan Meeus (politiek columnist NRC), Peter Hein van Mulligen (hoofdeconoom en woordvoerder CBS) en Edo Haveman (Facebook) zullen hun licht laten schijnen op dit onderwerp in een interactief programma dat geleid wordt door Amber Kortzorg.

Sven Jach en Mario Miskovich (RTV Noord), Marjo L’Homme en Karlijn Houterman (Omroep Brabant) en Bas Booister en Brian van de Bol (WOS en Omroep West) zullen hun vragen delen met de zaal.

Als je meedoet heb je een hele leuke leerzame middag, eet je mee én heb je toegang tot de avond uitreiking van De Tegel!

foto: annemieke van der togt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Tegel